Datum / tijd

 


 
belastingservice_klerk.jpg
 
farley_en_karin_samen.jpg
 
Karin en Farley Klerks
 
U bent ook ten aller tijden welkom bij ons op kantoor. 
De koffie staat klaar !!!


kopje_koffie.png

Wij komen desgewenst
bij u thuis !! 
 
Wanneer wij te 
maken hebben met
Coronamaatregelen 
kijken wij naar een 
gepaste oplossing.
Vraag ons naar de 
mogelijkheden. 
 
zitje_voor_scherm_farley_kantoor.jpg

GegevensLet op !! 
Wij zijn verhuisd.

Belastingservice Klerks

De Oude Veiling 2-D
1689 AA  ZWAAG

dov.jpg

** BTW nr. 
NL805919223 B01
** Kamer v. Koophandel
36033900
** Beconnr. 375354

DigiD niet nodig.
Wij zijn gecertificeerd.
 
Tel: 0229-274008

Laat een bericht
achter op ons 
antwoordapparaat of 
stuur een mail naar 
bsklerks@hotmail.com

zitje_wachtkamer_vanaf_scherm..jpg


 
 

Wie wij zijn


                      karin_en_farley_llorett_2.jpg
Wij kennen elkaar als buurkinderen. Farley kwam vanuit Indonesië naast ons wonen en onze ouders konden het al snel goed met elkaar vinden. Maar ook wij als kinderen werden de beste maatjes. Buitenspelen, naar het zwembad en later op tienertour enz.  
Weer een aantal jaren verder werd het menens zoals ze dat zo mooi zeggen waarna wij trouwden en kinderen kregen. 
Farley heeft eerst bij de ABN gewerkt en weer later bij het ziekenfonds in Amsterdam waarnaast hij maar bleef leren met als doel ooit voor zichzelf te willen beginnen wat een feit werd op 1 januari 1989.
 
Wij zaten in die periode op een verjaardag waar ook een bakker zat uit Amsterdam die liet weten dat hij graag wilde dat Farley voortaan zijn boekhouding zou gaan verzorgen. Dat was voor ons de eerste ondernemer als klant. Door mond tot mond reclame werden wij al snel groter en konden het werk thuis niet meer herbergen en keken uit naar een kantoorpand. De jongens waren ondertussen op een leeftijd dat ik ook overdag gewoon op kantoor aanwezig kon zijn. Vele jaren zaten wij op de Corantijn en later op de Factorij maar vanaf 1 januari 2022 kunt u ons vinden op de De Oude Veiling 2-D 1689 AA Zwaag
 
Wij zijn verhuisd omdat wij boven zaten met ons kantoor waar geen lift aanwezig is en de trap een bezwaar werd. Zoekende naar een fijne plek deze ondertussen gevonden op De Oude Veiling. Een eigen plek beneden met parkeerruimte wat voor vele van onze klanten ook veel prettiger zal zijn weten wij. Wij hebben het hier erg naar ons zin en vinden het naast het zakelijke gedeelte ook heel belangrijk om een goede band te hebben met onze klanten en hopen dan ook dat wij dit werk nog vele jaren mogen doen. 
Farley en Karin Klerks