Belastingservice Klerks

(Administratiekantoor sinds 1989)

STARTENDE ONDERNEMERS

Wanneer u vrijblijvend bij ons langs wil komen voor een gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen bent u van harte welkom. Wij kunnen u helpen bij uw administratie en deze voor u verzorgen. 

Wij verzorgen dan uw administratie, uw omzetbelasting en uw aangifte(n). Dit voor u en uw partner, maar ook uw andere zaken die uw gezin aangaan zullen wij verzorgen wanneer u van onze diensten gebruik wil maken. 

Wij zullen u bijstaan bij alles wat nodig is als startende ondernemer en ook adviseren is wat het beste is uw situatie. Er zijn veel zaken waren ondernemers die zelf hun administratie gaan verzorgen niet aan denken omdat er best veel bij komt kijken. Het zou jammer zijn wanneer u denkt goedkoper uit bent en daardoor toch iets mis kunt lopen. 

Wij verzorgen ook loonadministratie voor wanneer u met personeel te maken krijgt. Onze werkwijze is dat we gaan kijken waar u mee te maken krijgt en zullen dat wat wij als jaarprijs zullen afspreken verdelen in 12 maanden wat voor beide partijen prettiger is en u dan ook weet waar u aan toe bent waarna er geen extra facturen zullen volgen. Ook kunt u bij ons terecht op de avonden of op zaterdag. Wanneer u een vraag heeft kunt u ons mailen wat prettiger is omdat wanneer wij met een klant in gesprek zijn het niet netjes is om op te nemen. De belastingdienst geeft kantoren voor het uitwerken van de zakelijke aangiften meer gelegenheid waardoor wij deze aangiften in de meeste gevallen uitwerken na de drukke periode van particuliere aangiften.


 
E-mailen
Bellen